De fem beste WordPress temaene i 2017

Skal du lage en nettside i WordPress så har du tusenvis av temaer å velge mellom – både temaer som er gratis og temaer som koster penger. Selv om mange av gratistemaene er flotte (vi har selv inkludert ett i denne listen) gir de profesjonelle temaene deg gjerne mye større muligheter til selv å tilpasse siden din.

I listen under finner du det vi mener er de fem neste WordPress temaene i 2017.

BeTheme  – resposivt WordPress-tema med mange bruksområder

BeTheme er et moderne WordPress-tema med mange bruksområder. Temaet er responsivt (tilpasset mobil og nettbrett) og har et nydelig design. Når vi skriver at BeTheme har mange bruksområder så mener vi det! BeTheme er kanskje er at de mest komplette WordPress-temaer du finner der ute i 2017, og åpner opp for en rekke muligheter når du bygger nettsiden din. En bekreftelse på at BeTheme har mange bruksområder er at du kan se over 55 demoer av hvordan temaet kan se ut før du kjøper det. Av eksemplene vi finner i demoene er nettsider for låneselskaper, veldedighet, forfattere, veterinærer, DJs, restauranter, fotografer og mye mer. BeTheme kan kjøpes hos Themeforest, og er et av de mest populære WordPress-temaene på nettsiden. Temaet har også fått mange gode anmeldelser både på design og brukervennlighet.

Du kan teste ut alle demoene og kjøpe BeTheme hos Themeforest

Infinite – perfekt for deg som skal bygge en portfolio eller en stilfull blogg

WordPress-temaet Infinite fra GoodLayers kalles av skaperne selv et hemmelig våpen. Grunnen er antakelig at dette temaet er både kraftfullt og dynamisk. Temaet har noen geniale funksjoner som gjør at du virkelig kan tilpasse siden din slik du vil. Temaet har blant annet 14 opprett for stilfulle blogger samt 9 oppsett for deg som vil bygge en stilig portfolioside innen video, kunst eller foto. I tillegg har Infinite hele 6 ulike galleriopprett. Temaet er i tillegg tilrettelagt for god synlighet i søkemotorer og er 100 % responsivt (tilpasset mobil og nettbrett).

Du kan se en ulike demoer av Infinite og kjøpe dette temaet hos Themeforest 

ThemeMin – det perfekte WordPress-tema for deg som ønsker en minimalistisk blogg

ThemeMin er et minimalistisk WordPress-tema som passer perfekt for deg som ønsker en enkel blogg med en pent utseende. Temaet gir deg flere muligheter til å velge layout, og er selvfølgelig responsivt slik at det er like pent på mobil eller nettbrett. Temaet inkluderer en slider på forsiden til de viktigste artiklene, lightbox gallery, egne knapper fot at leserne kan dele artikler på sosiale medier, egne plasser der du kan plassere reklame og fire ulike fargevalg.

Du kan se en demo av ThemeMin og kjøpe dette flotte temaet hos Themify 

Corporate Plus – et gratis tema for deg som skal bygge en nettside til din bedrift

Corporate Plus er et gratis WordPress-tema med mange bruksområder. Tanken bak temaet er bruk til nettsider for bedrifter, men temaet kan gjerne også brukes til vanlige blogger eller liknende. Temaet kommer med en masse nyttige funksjoner som gjør det enklere for brukeren å bygge en flott nettside i WordPress. I tillegg er temaet responsivt, og ser like bra ut på mobil og nettbrett som på pc-skjermen. Corporate Plus er støtter også WooCommerce, noe som gjør at du på en enkel måte kan bruke temaet til å bygge en nettbutikk. Firmanettside, blogg eller nettbutikk – valget er altså ditt. Og det beste av alt: temaet er helt gratis.

Corporate Plus kan lastes ned gratis hos WordPress.org

 Responz – mange bruksområder. Perfekt for blogg eller magasin.

 

WordPress-temaet Responz er virkelig et tema vi har falt for. Som navnet tilsier er temaet responsivt, noe som gjør det brukervennlig også på mobil og nettbrett. Responz gir deg blant annet muligheten til å bygge en flott WordPress-blogg eller et magasin. Dette WordPress-temaet gir deg full frihet til å bygge akkurat den nettsiden du vil ha. I tillegg til flotte fotogallerier, har temaet opplegg for deling av artikler i sosiale medier og inntil 8 ulike ferdigdesignede oppsett som du kan velge mellom.

Du kan teste ut Responz og kjøpe temaet hos Themify